OMRON Danmark

At forbedre liv og bidrage til et bedre samfund

Vær en pioner i at skabe inspirerede løsninger for fremtiden. Forfølg nye udfordringer med lidenskab og mod. Optræd med integritet og anspor alles potentiale.

eu doorway page healtcare 1 prod

Healthcare

OMRON Healthcare er førende inden for medicinsk udstyr til behandling og helbredsovervågning med en bred vifte af produkter, herunder blodtryksmålere, temperaturmåleudstyr, åndedrætsterapienheder, elektroniske febertermometre og enheder til måling af fedtprocent. Vi stræber efter at levere en komplet administrationstjeneste til sundhedssektoren, som har til formål at forebygge og behandle almindelige helbredsproblemer som f.eks. forhøjet blodtryk, diabetes og fedme.
BESØG WEBSTEDET
eu doorway page industrial 3 sol

Industrial Automation

Industrial Automation er en førende producent af teknologisk avancerede industrielle automatiseringsprodukter og applikationsekspertise. OMRON Industrial Automation er dedikeret til at levere uovertrufne automatiseringsprodukter og tilpassede ekspertløsninger til enhver branche. Vores produktportefølje omfatter: fabriksautomatisering, sensorer og sikkerhed, mekatronik og drev, industrielle komponenter og vision systemer.
BESØG WEBSTEDET
pcb aoi

Inspection Systems

I dagens stærkt konkurrenceprægede og omkostningsbevidste produktionsmiljø er nøglen til succes at skabe balance mellem kvalitet og hastighed. OMRON Inspection Systems vil hjælpe med at opfylde det stadigt voksende behov for at reducere omkostningerne og samtidig opretholde den højest mulige kvalitet.
BESØG WEBSTEDET
eu doorway page ec 1 prod

Electronic Components

OMRON Electronic Components har den nødvendige teknologi og viden til at bygge komponenter til næsten enhver elektronisk applikation og bruger banebrydende produktdesign samt deres enorme udvalg af produkter af høj kvalitet til at levere en ægte skræddersyet komponenttjeneste til kunder i hele Europa: relæer, afbrydere, stik, sensorer.
BESØG WEBSTEDET